Camerabewaking

Camerabewaking en internetvideo

Camerabewaking in gesloten kring. Deze systemen garanderen een visuele controle van uw eigendom of zaak. Camera’s kunnen geïnstalleerd worden in de meest industriële omgevingen of zijn geschikt voor een uiterst esthetische of verborgen opstelling in uw zaak. De visualisatie in kleur of zwart/wit kan gebeuren op monitoren of op de nu steeds meer gevraagde LCD-monitoren.
Een volledige reeks van toebehoren maken de meest complexe systemen, eenvoudig te bedienen en overzichtelijke bewakings-systemen. Mini kits, snel beweegbare camera’s, opname van videobeelden op analoge of digitale basis zorgen steeds voor een door u “à la carte” samen te stellen videobewaking voor de ideale oplossing naar veiligheid toe voor uw bank, winkel, éénmanszaak, vrij beroep, enz…
Wij specialiseren ons ook op gebied van I.P.-camera’s of camera-bewaking over internet.

U hebt de mogelijkheid om via internet, wereldwijd in te loggen en beelden te bekijken van uw bedrijfslokalen, showroom, productie, winkel, parking enz…, niet alleen in realtime, maar ook de beelden welke opgeslagen zijn op harde schijf van het systeem.

Comments are closed.